Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση

Πρόσκληση συμμετοχής στην ενημερωτική εκδήλωση της ιδρυματικής πράξης «Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων» (Πρόσκληση 101).

 

Ημέρα: Δευτέρα 27 Απριλίου 2015, 17:30
Χώρος: Αμφιθέατρο Κεντρικής Βιβλιοθήκης
Σκοπός: Η ενημέρωση των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας σχετικά με το έργο, και η συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για  ζητήματα της δράσης.

Αγαπητοί συνάδελφοι και μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας,

σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στην  ενημερωτική εκδήλωση του έργου «Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα  Πανεπιστημίου Ιωαννίνων», τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2015, στις 17:30, στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Το έργο «Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων» αποσκοπεί στην ανάπτυξη και ελεύθερη διάθεση, μέσω του Διαδικτύου, ψηφιακού υλικού και βιντεοσκοπημένων διαλέξεων  370 περίπου μαθημάτων τα οποία διδάσκονται στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Τα μαθήματα θα είναι προσβάσιμα αφενός από τους φοιτητές του Ιδρύματος και αφετέρου από το ευρύ κοινό.

Η ημερίδα απευθύνεται κατά κύριο λόγο στα μέλη ΔΕΠ και τα λοιπά μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας  και αποσκοπεί στην ενημέρωσή τους για τους στόχους της Δράσης, την εξέλιξή της, τη διαδικασία ανάπτυξης των Ανοικτών Ακαδημαϊκών Μαθημάτων καθώς και τη διάθεσή τους μέσω της Εθνικής Πύλης Ανοικτών Ακαδημαϊκών Μαθημάτων. Περισσότερα για τα Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα μπορείτε να βρείτε στο δικτυακό τόπο του έργου http://opencourses.uoi.gr

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να το βρείτε εδώ , τη σχετική αφίσα μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα δήλωσης συμμετοχής ή αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση opencourses@uoi.gr ή στο http://goo.gl/forms/4QocBBxiya

Με εκτίμηση

Ο Επιστημονικώς Υπεύθυνος του έργου

Ρίζος Ιωάννης

Καθηγητής